MENU NA 27-28.07.2024

ZUPY
Krem pomidorowy
25,-
Chłodnik na bazie buraczków
25,- 


DANIA MIĘSNE
Drobiowy warkocz paryski z sosem koperkowo-czosnkowym, podany z ziemniakami i koperkiem
58,-

Zawijaniec dworski z sosem z grzybów leśnych, podany z ziemniakami i koperkiem
68,-                                                                                                      


DLA DZIECI
Stripsy z kurczaka (3 szt.) podane z frytkami
26,-

SURÓWKI
Buraczki z cebulą
10,-
Sałatkowy bukiet (z ekologicznej uprawy: sałata lodowa, pomidor, ogórek, cebula plus sos winegret)
15,-

DODATKI
Frytki (150 g)
15,-
Ziemniaki (200 g)
12,-

DESERY
Jabłecznik cioci Ewy
21,-


NAPOJE

Kawa w filiżance
12,-
Herbata w dzbanku
12,-
Sok pomarańczowy / jabłko i czarna porzeczka / jabłkowy / pomidorowy
12,-
Woda gazowana / niegazowana
10,-
Coca Cola / Fanta / Sprite
11,-
Piwo 0,5 l. (Żywiec / Tyskie / Heineken)
18,-

Piwo 0,33 l. (Łomża Jasne Pełne / Łomża Mocne)
12,-

Piwo bezalkoholowe (Lech Free)
12,-

REZERWACJA

mailowo: restauracja@folwarkuradz.pl lub telefonicznie 780 642 780